با وجود تمامی این مباحث به نظر می رسد که عمر بارکدهای ملیه ای روبه اتمام است و کم کم این بارکدها باید جای خود را به رادیو شناسه بدهند، البته نباید این گونه برداشت نمود که کلیه نظام طبقه بندی بیهوده بوده است . برای سیستم رادیو شناسه نیز ما نیاز به شناسایی محصول ( کالا) ، توصیف کالا ، طبقه بندی کالا، ساختار طبقه بندی و کلیات عملیات که برای ایران کد لازم داشتیم مورد نیاز است . فقط به جای استفاده از برچسب های میله ای ( بارکد) از تگ های رادیو شناسه استفاده می کنیم که استفاده از این تگ ها محاسن زیادی دارد که به اختصار به مواردی از آن اشاره می کنیم .
استفاده از یک برچسب رادیو شناسه به جای یک کد میله ای مزایای بسیاری به همراه خواهد داشت. اول اینکه ، یک برچسب رادیو شناسه برای خوانده شدن نیاز به خط دید مستقیم ندارد، حتی برچسب هایی که به صورت دستگاه های غیر فعال عمل می کنند، حضور خود را وقتی که از فاصله چند متری پویش گر ویژه عبور می نمایند، از طریق یک فرکانس رادیویی علامت می دهند.
دوم ، برچسب های رادیو شناسه روی کاغذ چاپ نمی شوند، لذا با احتمال کمتری پاره ، کثیف یا گم می شوند. سوم، برچسب رادیو شناسه یک قلم کالا را شناسایی می کند و نه فقط سازنده و نوع محصول را ، کد EPC قادر یه شناسایی اقلام منحصر به فرد در هنگام حرکت از کارخانه به قفسه فروشگاه ها ، بوده که باعث بهبودی در همکاری های موجود در زنجیره تامین شده ، خطاهای انسانی در جمع آوری داده از بین رفته؛ میزان موجودی ، گم شدن و ضایعات کاهش یافته و در نهایت باعث بهبود ایمنی و امنیت می گردد.
برگرفته از کتاب مهندسی فن آوری سیستم های رادیو شناسه